Nebudu bojovat marný boj, protože lidská chamtivost je stejně nesmrtelná teta jako závist a nenávist. Nicméně jsem přistoupila k několika změnám. Některé jsou kosmetické (jedna z nich mi dokonce už teď zesílila určité podezření), jiné jsou skryté, ale pro mě důležité. Nově by si měli registrující se přečíst Podmínky a ujednání a odsouhlasit je. Tyto podmínky ale platí i pro vás registrované dříve.

Pokud narazíte na něco, co je pro vás nepohodlné (snažím se, aby tomu tak nebylo a spíš se rozšířily moje možnosti), poděkujte za to těm, kteří provozují nelegální streamy, které jsou schované za vyjádřením evropského soudu o embedování obsahu a kteří nemají ani špetku základní lidské slušnosti. Rozhodnutí soudu si pochopitelně vysvětlují po svém, i když se v něm říká, že pokud si majitel webu nepřeje další veřejné šíření, je jejich konání nezákonné. Navíc si neuvědomují, že mám titulky na soukromém webu a podmíněné registrací, takže argument, že jsou veřejně k dispozici je mimo mísu. Nejsou veřejné a jsou určené pouze pro, znovu opakuji, soukromé (tedy offline) použití návštěvníků tohoto webu.

Víc info najdete ve zmíněných podmínkách. Tamtéž jsou i relevantní odkazy na články zabívající se touto tématikou. Nejsem don Quijote, takže nehodlám se šmejdy ztrácet čas, nemá to smysl, jenom jsem chtěla, abyste věděli, proč ty změny současné a možná i budoucí. 🤷‍♀️

Komentáře mohou psát a číst pouze registrovaní a přihlášení.

© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.