Registrace není povinná, ale přináší určité výhody, nicméně i závazky z vaší strany. Asi největší výhodou je možnost stahování titulků. 
  1.     Po přihlášení je možné stahovat titulky.
  2.     Je možné psát komentáře nebo mi poslat vzkaz.
  3.     Přihlášeným se navíc může zobrazovat obsah webu, který je jinak neviditelný.
  4.     Přihlášení mají vypnutou antispamovou kontrolu, a proto nedochází k zablokování jejich IP adres.
Při registraci nemusíte uvádět ani své jméno. Stačí uvést dvakrát přezdívku. Registrace je hlavně obranou proti spambotům. Bez ní by došlo k naprostému zahlcení stránek a masivnímu stahování titulků, které by mohlo vést k přetížení serveru poskytovatele.

Registrací se zavazujete, že budete moje titulky používat pouze k soukromým účelům, a jste si vědomi, že pokud to porušíte, jde o porušení zákona, z kterého je možné vyvodit důsledky. Jakékoli komerční využití je porušením mého duševního vlastnictví, kterým překlady beze sporu jsou.

Citace: Důležité je, že autorský zákon řeší výhradně komerční užití autorského díla. Pro osobní potřebu, jejímž účelem není dosažení zisku, je možné autorská díla v České republice užívat legálně i bez souhlasu autora.

Soukromé užití díla vylučuje sdílení, tzn. jakékoliv použití online. Internet je navíc globální platforma, přesahující hranice ČR, a proto zde platí jiné zákony. Za soukromé považujte vždy jen použití offline – na vlastním počítači nebo v domácnosti (fotka jako pozadí na desktopu nebo obrázek na stěně apod.). Zdroj

Navíc, když dám jako majitelka stránek najevo, že si nepřeji veřejné sdílení svých titulků třetí stranou a toto omezení mám uvedené na svých stránkách, jde jednoznačně o porušování mých práv, protože soubory ke stažení jsou určeny pro registrované návštěvníky k jejich soukromému použití, které je definováno citací výše. Ohledně dalšího zveřejnění mě pochopitelně můžete kontaktovat a pak záleží na naší domluvě. Zdroj

Pokud využijete tlačítko aplikace Ko-fi (Kávové díky) a zaplatíte mi kávu, je to vaše rozhodnutí podpořit mě v tom, co dělám a já jsem vám za to ocenění vděčná, nicméně mi z toho nevznikají žádné povinnosti ani závazky. Rovněž se vzdáváte možnosti požadovat zaplacenou částku zpět a je čistě na mém uvážení, jak s ní naložím.

V souladu s GDPR máte možnost registraci a souhlas s ochranou osobních údajů kdykoliv zrušit, stačí postupovat podle formuláře, který naleznete v nabídce menu Profil. Vaše údaje nejsou dále nijak zpracovávány a jsou uchovávány dle zmíněného nařízení. (Edit: 20. 3. 2023)

Cookies jsou krátké textové soubory, které navštívený web odesílá do vašeho prohlížeče. Umožňují webu zaznamenat informace o vaší návštěvě. Příští návštěva tak pro vás může být snazší a web bude užitečnější. (Zdroj: Google)
© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.