První polovina roku byla pro mě novinkově klidnější, ale ani tak se mi nepovedlo udělat všechno, co jsem chtěla, takže už neplánuju neslibuju, ale přesto musím aspoň něco nakousnout. Už v říjnu začne Inspektorka Koo, kterou hraje moje oblíbená, ale rolemi šetřící Lee Young-ae. Neskutečná dáma se sametovým hlasem. Inspektorka Koo je bývalá policistka, která se po smrti manžela uzavřela do sebe a začala pracovat jako vyšetřovatelka pro pojišťovny.
  
   Během jednoho vyšetřování stane tváří v tvář studentce, která je sériovou vražedkyní. Seriál je žánrově označovaný jako komediální krimi a má mít příjemných 12 dílů. Každopádně bych ho chtěla začít přehkládat hned po Just Dance.

  
  
   Druhou podzimní novinkou, na kterou se hodně těším, je The Red Sleeve Cuff. Historický seriál o milostném románku mezi dvorní dámou, která si chtěla udržet život, jaký si vybrala a králi, který dal přednost národu před láskou. V hlavních rolích se představí Junho (Twenty) a Lee Se-young (The Crowned Clown). Začátek vysílání je naplánovaný na začátek listopadu a já se musím rozmyslet, jak to provedu. Pořád mi tu visí Trinagle, který rozhodně dodělám, ale vzhledem k tomu, že ho sleduje minimum lidí, mě nic nehoní, protože většina z vás čeká, až bude celý.

   Nebudu se vymlouvat, že za moje současné tempo může Hometown (i když na tom má taky svůj podíl), pořád mě překládání baví, ale holt jsem se už dostala do stádia, kdy mi došlo, že život je tam venku a není jenom o cvakání do klávesnice. Nicméně nezoufejte. Zima a tma jsou na dohled a to by mohlo znamenat, že do toho rozjetého vlaku zase naskočím. 😜
© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.