Čsfd: Za mě zklamání. Korejci umí udělat mnohem propracovanéjší příběhy. Tady navzdory prostřední hrají na city nejenom divákům, ale i hlavním hrdinům. Bažant přidělený k vojenské policii, dezertér ponechaný svému osudu a lovci dezertérů poslouchající víc svoje city než rozkazy, byly na mě trochu moc. Nebýt posledních dvou dílů, které jsem dokoukala na jeden zátah, hodnotila bych asi ještě níž.
 
   První dvě třetiny pro mě vážně byly spíš utrpením a nemít seriál jenom šest dílů, pravděpodobně bych ho zabalila. Pár věcí tam bylo nakousnutých (třeba rodinné zázemí hlavního hrdiny) a osudy dezertérů mě nechaly docela chladnou, i když hrdinové měli oči plné slz. ↓SPOILER↓{spoiler}Vážně si neumím představit, že by nechali běžet kluka, který má šlechetné srdce a musí se postarat o babičku. Tím oni sami riskují vězení. Dezerce je prostě trestný čin a jako takový by ho měli posuzovat. Řídit se předpisy a ne srdcem. To sice říká ta pravá, ale prostě mi to do seriálu tohoto typu nesedlo.{/spoiler} Kdyby byl seriál celý takový jako poslední dva díly, pak by to bylo o něčem jiném.

   Původně jsem si myslela, že seriál vnutím i drahoušovi, ale asi ne. Podruhé ho vidět nemusím a nezachránil to ani Jung Hae-in, s pořád stejným trpitelským výrazem (rozehrál se až v samotném závěru). A po Something in the Rain bych nevěřila, že něco takového napíšu. Ale fakt mě nebavil. On přece sakra umí hrát! Pokud bude druhá série, tak jí dám možná šanci. Pokud ne, bude to dobře. Pro mě je to uzavřená záležitost. (5/10)
© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.