Změna je život. Už to tu sice bylo, ale opakování je matka moudrosti, ne? Ovšem na rozdíl od té minulé je tahle poměrně radikální. Ale mně už se po těch letech starý web zajídal. Už pro mě nebyl výzva. Co se dalo, to jsem si upravila a čím dál tím víc zastarával. Jako cokoliv jiného i design webových stránek podléhá nejrůznějším trendům a já prostě chtěla změnu.
   Původně jsem si vybrala šablonu od stejného tvůrce, ale ta mi z nějakého důvodu nefungovala. Tak jsem aspoň obarvila tu původní, ale ono to nějak nestačilo. Hledala jsem šablony po všech zákoutích a nenašla. Až dneska, najednou jsem dostala chuť udělat si na jednom skvělém webu svoji. Tedy spíš využít jejích vzor a upravit ho k obrazu svému. Sice píšou, že je to práce na pět minut a já si s tím hrála skoro 12 hodin, ale to co to je proti nekonečnosti vesmíru. Strukturu jsem v podstatě neměnila, takže všechno funguje stejně jak jste zvyklí. Jenom to (snad) nepůsobí tak přeplácaně, ale naopak čistě a vzdušně.
   Jediná zásadnější změna se týká článků. Ty jsem dala do jednoho archivního šuflíku a teď začnu nanovo. Nebylo to úplně nutné, ale spoustu z nich bych musela upravovat, takže zamést je pod koberec je pro mě v danou chvíli lepší, než je upravovat.
Ještě jsem asi něco chtěla, ale už tu u toho usínám, takže se mějte fanfárově a doufejte, že to zítra doladím a začnu zase překládat. ;^)
© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.