Už dlouho se mi nelíbí přístup Akihabary ke stálým a spolehlivým překladatelům, za kterého se s určitou dávkou sebevědomí považuji. Chápu, že je to můj problém, ale představa, že kdejaký šmudla se může komukoliv nabourat do rozpracovaného seriálu, je pro mě nepřijatelná.

    Naopak si myslím, že by ti, kteří práci pro ostatní věnují hodiny a hodiny, měli mít přednost před těmi, co si titulky během pěti minut někde stáhnou a nahrají na zmíněný web. Bohužel tomu tak není a jedinou mojí obranou je oznamovat na Aki titulky až po dokončení celé série. Tímto tedy dávám na vědomí všem, kteří stojí o moji práci, že nejnovější titulky k seriálům musí hledat tady na webu, sledovat můj Facebook, nebo počkat až to či ono dokončím a nahraji na Akihabaru. Pokud chce někdo přidávat seriál, na kterém pracuji, ať začne hezky od prvního dílu a ne tam, kde jsem momentálně skončila já.

  
   S uživatelkou, která nahrála titulky od 10. dílu Tomorrow with You jsem si psala a vysvětlily jsme si to. Údajně požádala o smazání titulků, takže to je v téhle chvíli irelevantní. V mém rozhodnutí jde čistě o to, že nesouhlasím s politikou Akihabary, chci se svému koníčku věnovat v klidu, bez podobných žabomyších válek a bez zásahu kohokoliv dalšího do mé práce.
© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.