Nemá to konce, nemá... A není nad to, když vás DQ škodolibě probere zprávou na Messengeru. Nejdřív jsem byla maličko sprostá, protože Eric roky nic a teď mi strhá pajšl? 🙈 Ale pak mi došlo, že to je vlastně báječný dárek k mému dnešnímu svátku (btw Lee Min-ho a jedna z mých věrných komentujících mají dneska narozeniny, všechno nejlepší! 🎉). A když jsem si přečetla děj, tak už jsem byla v podstatě ztracená, lapená a nadšená! Navíc se má vysílat až v říjnu a to už budu mít současné projekty dávno hotové. Takže prostě: Jupíííííííííííí! 😂

   A děj? No, přeložila jsem si ho, ale znáte to, ono to nakonec může být všechno trochu jinak. 😉

   Jeon Ji-hoon vystupuje jako tvůrce cestopisů, nicméně ve skutečnosti je tajným agentem Interpolu. Jeho manželství s Kang A-reum skončí rozvodem, aniž by se jeho žena dozvěděla, s kým vlastně žila. Po rozvodu se začala živit jako návrhářka svatebních šatů. Po setkání s Derekem Hyunem se znovu provdala a žije ve šťastném manželství. Derek pracuje jako diplomatický úředník a navenek působí mile a pozorně. Nicméně i on má své tajemství. Svoji ženu miluje, ale skrývá před ní tvář chladnokrevného průmyslového špióna, který v rámci své práce udělá cokoliv. Jednoho dne do života obou manželů zasáhne Jeon Ji-hoon... Tak co? Natěšeni stejně jako já? Určitě jo.

P.S. Im Joo-hwana nemusím a po The Game: Towards Zero už vůbec, ale on je výborný herec a jsem si jistá, že muže dvou tváří si střihne dokonale.

© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.