Pozorní si určitě všimli, ostatní všimnou. Koupila jsem si jinou komponentu na komentáře. Ta, kterou jsem používala první se už neaktualizuje a tím pádem je pro mě v téhle chvíli už nepoužitelná. Byla super a navíc zadara, škoda. Druhá, která tu byla necelé tři týdny, má dvě velké nevýhody. Nesedí mi, v případě delšího komentáře rozhodila šablonu a bylo toho víc, nemá cenu všechno vypisovat. Druhou nevýhodou byla cena.
Buď bych za ni musela každý půl rok platit skoro tisícovku nebo ročně asi šestnáct stovek a to se mi fakt nechce. Takže jsem si koupila do třetice ještě jednu. Cena byla spíš symbolická a hlavně jednorázová. Jedinou nevýhodou je, že se mi nedaří přesunout komentáře, které jste psali během posledních tří týdnů. Ty starší jsou v pohodě. Já je mám v administraci, ale nejsou vidět. Takže pisatelům se omlouvám a doufám, že vás to od dalšího psaní neodradí.

   Zatím je tu zjednodušená verze, časem, až všechno prozkoumám a přeložím anglické hlášky (kdyby na vás nějaká vyskočila, dejte mi prosím vědět), tak bude možné si nechávat zasílat upozornění na odpovědi a já nevím, co tam všechno ještě je. Sama jsem na to zvědavá. To je asi všechno. Ono vás to asi nezajímá, ale chtěla jsem, abyste věděli, že vaše komentáře nezmizely, to jenom já nepřišla na to, jak je z komponenty přetáhnout. 🙈

© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.