Změna je život a někdy zabere docela dost času. Nicméně mám hotovo. A o co že šlo? Nebudu vás zatěžovat podrobnostmi, prostě bylo potřeba zaktualizovat střeva webu, abych mohla přejít na rychlejší server, provádět aktualizaci komponent a tak všelijak. Objevovalo se mi tu dost chyb, ale naštěstí je tu google a fóra, kde mi poradili. Jediným problémem zůstaly komentáře. Na komponentu, kterou jsem používala, se vývojáři vybodli, takže je zastaralá. Nejdřív jsem chtěla najet na fejsbůkové komentáře, ale...
Ani při registracích po vás nechci skutečná jména, je mi jedno, co tam vyplníte, hlavní je funkční e-mail. Proto mi tahle možnost nebyla moc sympatická. Takže jsem si koupila jinou komponentu. A bác ho, nešla nainstalovat a dokonce na chvilku shodila celý web. Dobrý no. Vývojář byl naštěstí v pohodě a peníze mi vrátil.

   Takže jsem si koupila jinou. Takový koníček někdy leze do peněz, ale nikdy by mě ani nenapadlo, abych vám sem hodila číslo účtu s žádostí o drobný obnos. Proč taky? Já se rozhodla, že chci překládat a titulky zvěřejňovat a rozhodnutí mít web je taky moje. Kdyby mi stačilo nahrávat na Aki, tak bych ho neměla. Ale mě jeho tvorba bavila od chvíle, kdy jsme měli net a to už je hodně dávno.

   Ani tahle komponenta není úplně ideální, písmo ve formuláři by mohlo být tmavší, ale dá se to a doufám, že vás to od psaní neodradí. Uvažovala jsem, že bych se na komentáře úplně vybodla, ale chyběly by mi. Poslední dobou se tu krásně rozjíždí diskuze o překládaných seriálech a já o ni nechci přijít. Snad si zvyknete vy i já. Odměnou nám bude rychlejší web. Pokud by vám cokoliv nevyhovovalo, dejte mi vědět a já se pokusím to systémem pokus/omyl vyřešit. ?

P.S. Že je teď překlik na komentáře nad obrázkem, jste si určitě všimli, ale pro jistotu. ?
© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.