No, to zrovna ne, ale na příští rok určitě. Snad poprvé od doby, kdy jsem začala překládat si dávám dvoutýdenní pauzu. Pro vás je to dobré v tom, že týden už máte za sebou. Nicméně do 2. ledna pravděpodobně neudělám vůbec nic. Sama jsem to nečekala, ale mít u sebe svoji malou kočičku, odvádí moje myšlenky do úplně jiných končin, než je Korejský poloostrov a jeho úžasné příběhy.

   Ono je to na jednu stranu hrozně těžké, když vím, že mi za pár dní zase zmizí do té obrovské dálky a uvidíme se (snad) v srpnu, kdy by měla přijet i se svým japonským přítelem. Na druhou stranu jsem za ni šťastná, protože málokomu se povede dosáhnout svého snu... Takže se tu v tom tak hezky plácám. Hlava má radost a srdce pláče. Co už. Neměli jsme ji tak podporovat. Dobře nám tak. ?

   Takže se vám všem omlouvám a slibuju na holý pupek (a po Vánocích je kvalitní ?), že od 3. ledna se začnu vracet do starých kolejí a klidně budu ukrajovat i ze spánku, abyste měli "servis", na jaký jste zvyklí. ? Užívejte si závěr roku, nepokažte si začátek toho nového a první lednovou neděli snad na viděnou. Mějte se podle svých představ.

   P.S. Ještě jednou všem děkuji za přání krásných svátků i do nového roku. Letos se jich sešlo tolik, a nejenom od těch, které už virtuálně znám, že jste mi dali do dalšího ťukání do klávesnice obrovskou motivaci. Děkuju moc, je fajn tu s vámi být! ?

© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.