Dneska jsem dostala e-mail, který mě vytočil do bílýho žáru a musím se zase jednou vyřvat tady. Pisatelka se mě ptala, jestli bude mít Hotel pokračování, že už to nevydržela a koukla se na poslední díl. Už to by mě zvedlo ze židle, ale ona je tak stupidní, že mi bez varování prozradila konec! Je tohle normální?!

   Ne, neříkejte mi, že si mohla myslet, že už jsem to viděla. Kdyby sledovala web, tak by věděla, že ne. Ale fajn, ne každého ty moje cancy zajímají, i tak by se ale normální člověk zeptal, jestli už to ten, koho se ptám, viděl. Nebo by upozornil na spoiler a následující odstavec odklepl. Nestalo se a já jsem v pérdeli. Veškerá motivace a těšení se je tamtéž. Jediné, co mě teď trochu utěšuje je, že mě čeká finále Discovery, a že drtivá většina z vás je normální a věřím, že se těšíte.

   Ufff, míň vytočená nejsem, ale aspoň jsem se vypsala. Každopádně po Discovery asi najedu na systém jednou Hotel, jednou My Country, jednou Hotel, jednou Secret Forest. Hotel chci mít hotový, než začne Božská. Tak snad se mi to i přes tu ztrátu motivace povede.


© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.