A je to tady! Sice se ještě pořád neví, co Joon-gi, ale tohle je seriál, kterému letos podřídím všechno. Oba hlavní protagonisté už od The Negotiation říkali, že by si spolu chtěli ještě zahrát. Jejich chemie byla neskutečná, i když ve filmu komunikovali hlavně prostřednictvím obrazovky. Přání se jim - a tím i nám - splní pravděpodobně už letos. A pravděpodobně to je i jeden z důvodů proč Božská odmítla One Spring Night.

   A jaký příběh nám autorka Legend of the Blue Sea předloží tentokrát? Přiznám se, že pro mě to je bonus navíc. Ať už filmy nebo seriály, v kterých se střetává Sever s Jihem, mě zajímají a většinou i baví. Takže: Yoon Se-ri je bohatá dědička jihokorejského konglomerátu s vášní pro paragliding. Její koníček a nepřízeň počasí se jí stanou osudnými, protože jednoho dne přistane u severních sousedů. Tam se setká se severokorejským důstojníkem, který se ji snaží skrývat a chránit. Netrvá to dlouho a do Se-ri se zamiluje...

   Tentokrát se vás ani nebudu ptát, jestli do toho se mnou půjdete, protože odpověď asi znám.  Od chvíle, kdy jsem otevřela fejsbůk a viděla screen od DoramaQueen, se navzdory pošmournému počasí culím jak měsíček na hnůj. Tihle dva spolu v romantice to je prostě splněný sen.


© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.