Aby se plnily. Takže to jsou závazky a ty já nemám ráda. Jak něco musím, tak se zablokuju. Stejně jako v případě, že na mě někdo s něčím tlačí. Takže ode mě žádné plánování ani nečekejte. Píšu jenom tak, protože jsem si projela pár překladatelských webů a většina tam nějaké ty podzimní plány má. Ovšem spíš se ty články týkají toho, že škola... To není můj případ. I když vlastně je. Jenže naopak. Mám pocit, že když chodím do práce, tak mám víc času, než v létě, když mám volno.

   Takže i když neplánuju, ani neslibuju, vidím podzim asi takhle: V září dokončím Právníka. Trvá mi nezvykle dlouho, ale mám pocit, že si Joon-giho díky tomu víc užívám. Když jsem ho jela onlajn, tak tak jsem si ho užívala taky, ale tak nějak jsem těmi seriály spíš prolítla. No, u Scarlet Heart to bylo ku prospěchu věci, protože i tak jsem se z toho ještě nevzpamatovala. Po Právníkovi přijde na řadu Secret Forest, jehož druhý díl bych měla dodělat koncem tohoto nebo začátkem příštího týdne.

   Nadále bude pokračovat Mr. Sunshine, ale u toho skoro každý díl vydá za film, takže to je časově dost náročné a je možné, že kvůli němu budu mít trochu skluz se závazkem jednoho dílu týdně od každého seriálu. Co bude po něm, v téhle chvíli ještě nevím, protože nejsem ani v polovině. V půlce září bych pak chtěla přidat ještě Discovery of Romance. Nutně potřebuju nějakou romantiku. A ještě nutněji Erica.

   A to je asi všechno. Aspoň co se týká seriálů. Ono to je tak akorát do Vánoc. Minimálně. Pořád ještě nevím, jak to bude s knězem, kterého by snad mohl hrát Žralok, u kterého už dva měsíce čekám, až se vyjádří. Pokud opravdu bude, pak to bude jasná priorita. Že by letos ještě něco rozjeli i Lee Joon-gi, Eric Moon, Jung Hae-in, Son Ye-jin nebo Shin Min-a, pravděpodobně nehrozí, takže moje odhodlání dělat dvě starší věci, nebude ničím ohroženo.

   Co bude příští rok, je ve hvězdách, a i kdybych napsala, co bych chtěla, je 100% jisté, že by mi to některá z novinek stejně nabourala.  Večer kolem osmé se pustím do oprav Slunečníka, takže nějak mezi desátou a jedenáctou by měl být váš. Dřív to bohužel nestihnu. Mějte se fanfárově a já pádím za výdělkem.
  
   EDIT: Hot Blooded Priest bude nejdřív v únoru, takže momentálně v hledáčku žádnou z novinek nemám. Ale to platí jenom pro tuhle chvíli. Za týden může být všechno jinak. ?


© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.