Teď to bude o něčem trochu jiném, i když ne tak úplně. Pokud mě sledujete už od starého webu nebo prostě už nějakou dobu, určitě víte, že mě čas od času chytne rapl a vymýšlím, čím to tu udělat o něco zajímavější, abyste se sem rádi vraceli nejenom kvůli titulkům. Naštěstí jsem si kdysi za základ webu vybrala redakční systém joomla a neměnila bych. Dává mi určitou svobodu a hlavně k němu je hromada různých doplňků. Už nějakou dobu jsem dumala, jak sem dostat další videa a nebýt závislá jenom na YouTube a podobných službách. No a zrovna to jsem se včera naučila. První úspěšný pokus jsem uskutečnila v článku Neděle to jistí.

   No a protože mám novou hračku, tak dneska přihodím další dvě. První video je z Instagramu JTBC a pochopitelně se týká Something in the Rain, na jehož první díl se můžete těšit v neděli. A už z té upoutávky je vidět, že si na romantiku jenom nehraje. Že jí opravdu je, a že seriál je hodně realistický. Což se ovšem vzhledem k režisérovi dalo čekat.


    Druhé video je taky z Instagramu, ale tentokrát ho zveřejnila tvN a láká (jak taky jinak) na seriál Lawless Lawyer, který startuje za čtyři týdny a já pevně věřím, že tentokrát to bude s vydáváním titulků podstatně líp, než je tomu u zmíněného Something in the Rain. Ale dost řečí, podívejte se a těšte se. ;^)



© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.