Nedělní odpoledne jsem si zpestřila sledováním úžasného filmu. Along With the Gods: The Two Worlds můžu doporučit o to víc, že letos bude mít premiéru jeho dvojka, která bude v podstatě pokračováním. A už teď je úplně jasné, že nám ji DoramaQueen zase přeloží. Titulky a podrobnosti najdete u ní na webu, takže se nebudu dlouze rozepisovat. Jde mi totiž o něco úplně jiného. ;^)

   Shodou okolností jsem si nedávno pustila film Vzlétnout (Take Off) a oba filmy toho mají hodně společného, i když se to na první pohled nemusí zdát. Poznáte, co to je, kromě toho, že je dělí devět let? :^)))
   Horní záběr je z Along a ten spodní s Take Off. Co mají obě fotky společného? ;^)))
   Pokud jste poznali, že na fotkách jsou stejní herci, tak klobouk dolů, protože já je nepoznala ani při sledování filmu. V hlavě jsem měla, že oba znám, ale zařadit je ne a ne. Když jsem si rozklikla obsazení, připadala jsem si jako blbec, že mi to hned nedošlo. Oba filmy mají stejného režiséra (Kim Yong-hwa). Když jsem spatřila jeho jméno, byla jsem doma. Ha Joong-woo a Kim Dong-woo, hráli v obou zmíněných filmech. Vlastně ve třech, protože oba budou i v pokračování. Pořád je na co se těšit. :^)

  
© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.