O Kim Nam-gilovi jsem slyšela a četla dřív, než jsem ho "poznala osobně". Co to bylo, už si nepamatuju, ale určitě něco o jeho charisma. Když vzal po vojně hlavní roli v seriálu Shark, veděla jsem, že k našemu seznámení dojde velice brzy, protože jeho partnerkou tam byla Son Ye-jin. Byla jsem na něho hodně zvědavá a už první záběry a jeho chladné oči mi to charisma  potvrdily. Svým výrazem se narodil pro pomstychovky, které já tak moc miluju.
  
   Tím pádem je jasné, že musím milovat i jeho. Rozhodně nepatří do škatulky korejských slaďoušků, ale já ho prostě můžu. Co můžu, musím! :^)))

   Přitom stačilo málo a jeho kariéra nabrala jiný směr. Sice hrál, ale jeho role a nabídky ho nijak zvlášť neuspokojovaly, až přišla epizodní role v seriálu Queen Seon Deok. Ta si získala takovou popularitu, že se kvůli ní dokonce přepisoval scénář a Nam-gil se stal hvězdou, které se nabídky jenom hrnou a může si vybírat. Bohužel, nebo možná bohudík, se soustředí spíš na filmy než na seriály. Ale když už nějaký vezme, je to pro mě svátek.


   Ale jeho role nejsou jenom o pomstě. Jednou z jeho prvních byl zamilovaný gay ve filmu No Regrets. Vzhledem k celkovému zaměření filmu a prostředí, v kterém vznikal, to byla od něho docela odvaha natočit na začátku kariéry něco podobného. Ale on si ani dneska nevybírá jenom komerční snímky, což o něm taky něco vypovídá. :^)

   Když hned po seriálu Shark on i Son Ye-jin vzali role ve filmu Pirates, měla jsem obrovskou radost. Nicméně jsem si ho neuměla představit v komické roli. To mi k němu prostě nesedlo. Ale byl skvělý, a že je opravdu herecky všestranný dokázal i v nedávno skončeném seriálu Deserving of the Name. Roli doktora Heoa si neskutečně užíval a bylo vidět, jak moc ho to baví.

   Kim Nam-gil je ale nejenom výborný herec. Je o něm známo, že s velkou vášní a výborně fotografuje. O tom se můžete přesvědčit na stránkách Team Gilstory. A jako tolik herců i výborně zpívá. Vybrala jsem soundtrack k seriálu Yawang, který patří k mým nej a pokud jste ho ještě neviděli, pak to napravte. Patří k tomu nejlepšímu, co v korejských televizích vzniklo. A je to natolik originální, že si jsem jistá, že nic podobného jste ještě neviděli. Nam-gila tam ale nehledejte. Toho jenom, jak jsem psala, uslyšíte. :^)

https://www.youtube.com/watch?v=Z1F3timvj9M
© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.