Protože se nezřízeně těším na Pretty noonu, vytáhla jsem jeden ze starších článků z původního webu. Ne, že by měl tak výjimečný obsah. Spíš jde jenom o moje shrnutí tehdejšího nadšení filmem a neutuchajícího nadšení Božskou. :^)))
  
No, tak tomuhle říkám lahůdka! V televizi včera běžel fotbal a já připojila externí disk s tím, že si pustím Virgin Snow. Jenže hned pod ním koukám White Night. Občas tahle najdu nějakou perlu, na kterou jsem už dávno zapomněla. Pak se divím a říkám si, co to vlastně je? Takže jsem se letěla podívat na net, proč nebo kvůli komu jsem si to vlastně uložila. A ejhle, ona  Son Ye-jin. Tím byla volba jasná a původní úmysl zapomenut.


   To byla nádhera. Ještě ráno jsem o filmu přemýšlela. Kdo byl vlastně oběť a kdo byl pachatel? Už během sledování mě napadaly nejrůznější teorie a i když se konec dal tak trochu čekat, tak se mi moc líbil. Chtěla bych napsat, že ono otřepané... Ale nenapíšu, protože bych tím prozradila víc než mám v úmyslu.

   Nedočíst se, že jde o remake, tak bych si myslela, že ta role byla Son Ye-jin napsaná na tělo. Ona je skvělá ve všem, ale role tohoto typu jí podle mě sedí nejlíp. Může v nich ukázat, jak obrovský talent má a jak ho umí využít. Její charisma vynikne víc v dramatech než v komediích.

https://www.youtube.com/watch?v=eVTCzTpsce8
© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.