Znáte Wang Ji-won? Já ji mám ráda od doby, kdy jsem překládala I Need Romance 3. Už tam mi byla hodně sympatická a pozdější Fated To Love You to jenom potvrdilo. Čistě náhodou jsem si pustila The Swan Club a kvůli ní se od pořadu neodrhla. Moc mě bavila její přirozenost a nefalšovaná radost z nácviku baletu, kdy se dokázala odbourat a smát se bez jakéhokoliv afektovaného  cpaní ruky před pusu. Na videu má černý top, bílé sáčko, nejhezčího tanečního partnera a její chvíle přijde v čase kolem 8 minut a 45 vteřin. :^)))


   A co jsem tím chtěla říct? Nic. Jenom upozornit na jednu méně známou herečku, které bych přála pořádnou hlavní roli, a kterou bych chtěla mít zase jednou na monitoru. ;^) No a taky je to vlastně úvod do nové rubriky, do které budou patřit podobné plky o ničem, a které občas doplním i nějakým tím videem. ;^) Ať to tu trochu žije, no ne? :^)))

   The Swan Club, jak už napovídá název, je show, v které se vybrané herečky učí klasickému baletu, nacvičují a předvádějí určité pasáže a pak je musí svým kolegyním a před kamerami předvést. Letos ji začala vysílat KBS a najdete ji třeba na jejím kanále na YouTube.
© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.