Taky máte scény, které vám zůstanou v hlavě i po letech? Určitě jo. Mojí první nezapomenutelnou scénou je Min-hoův Game Over. Ten považuju i za jeden z nejlepších seriálových polibků. Možná má na to vliv, že to byl teprve druhý korejský seriál, který jsem viděla, ale prostě na tu scénu můžu koukat pořád dokola. :^)))
  
   Druhá nezapomenutelná scéna přišla o nějaký ten pátek později. Byl jí Ericův tanec ve světlech reflektorů. Tedy přesněji reflektorů auta. Scénář mu předepisoval rozsvítit auto, pustit hudbu a pozvat svoji partnerku k tanci. Mám pocit, že touhle scénou jsem mu propadla. Před překladem Fénixe jsem ho v ničem neviděla, a i když se mi líbil od chvíle, kdy se objevil na monitoru, tak tahle scéna přinesla zlom a rozhodla, že ho budu překládat. Nezapomenutelné jsou i jeho hubany v Another Oh Hae Young, ale já jsem do článku úmyslně vybrala právě tuhle první, která rozhodla o mé další posedlosti. :^)

   Třetí, a pro dnešek poslední, je z loňského roku. V mém prvním výběru pochopitelně nemůže chybět Lee Joon-gi. Všechny předchozí scény z mé paměti vymazala ta loňská závěrečná, kdy Wang So osaměle stojí uprostřed rozlehlého paláce, přes tvář mu přechází stín ze zatmění slunce, on si setře mejkap a v jeho tváři se zrcadlí neskutečná bolest a zoufalství. Tahle scéna mě rozebrala na součástky a je prostě nezapomenutelná.


   A co vy? Taky máte svoje srdeční záležitosti, které se vám vyryjí do srdce a do paměti? Které to jsou?

© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.