Chilling Romance

CHILLING ROMANCE - Pouličný kúzelník Jo-goo si počas jedného zo svojich vystúpení všimne v publiku hrozne vyzerajúce dievča, Yeo-Ri, ktorá v ňom vzbudí inšpiráciu pre jeho "Horror Magic Show". Show sa stane úspešnou potom, čo sa Yeo-ri u Jo-gooa zamestná a hrá úlohu strašidla v skrini.
Yeo-ri má schopnosť vidieť duše mŕtvych od autonehody, ktorá sa odohrala v čase jej štúdia na vysokej škole. Jej život je kvôli tejto schopnosti osamelý a desivý, no Jo-goo ju má čoraz radšej. Podarí sa mu však prekonať strach z vecí, ktoré sa okolo dievčaťa dejú? (ČSFD)

Co já na to:
Vůbec jsem netušila, co si vlastně pouštím. Tedy jo, pustila jsem si Son Ye-jin a to mi stačilo. Že se z filmu vyklube parádní duchařina, říznutá romatikou, ale i jemnou dávkou humoru, to předčilo moje očekávání. Všechno to bylo namícháno vkusně a s citem, takže ani slabší povahy jako jsem já, nemusely ze strachu zavírat oči a neutekla jim ani jedna scéna. Což bylo jenom dobře, protože jsem se bála tak akorát a nehrozilo, že mě klepne. Romantika pak tomu dodala ten správný punc. Nemůžu jinak, ale prostě musím Chilling romanci trochu zvednout průměr.
Hodnocení: 5 / 1 Hodnotit  
  Tento obrázek mohou hodnotit pouze registrovaní a přihlášení uživatelé

Komentáře mohou psát a číst pouze registrovaní a přihlášení.

© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.