Tenhle víkend byl pro mě mimořádně plodný. Udělala jsem dva díly Gomen, Aishiteru (čekají u Zízy na kontrolu) a skoro čtvrtinu dalších Myšlenek zločince. To by ani tak nestálo za řeč kdyby... Kdyby následující dva víkendy nebyly pravým opakem. Během nich totiž neudělám vůbec nic, protože nebudu doma. V pátek odjíždím k Zubatý žábě dokoukat posledních šest dílů Hwarangu a ten další budu u příbuzných. Z toho pramení ten pohled  tosistedadovoliladost na úvodním obrázku.
  
   Šest let se mi nestalo, že bych Joon-giho seriál nestíhala zároveň s vysíláním, ale můžu já za to, že je to tak užvaněný?! Myslela jsem, že do pátku stihnu třináctku a čtrnáctku, ale spíš ne, protože čtrnáctý díl má asi 850 řádků, a protože dost dohledávám, tak to prostě nejde tak rychle. Ale fakt bych moc chtěla a udělám pro to maximum. Štve mě to, ale zase si říkám, že pořád lepší, než kdybych měla takový výpadek vloni při Scarlet Heart, to by bylo mnohem horší, ne?

   Podtrženo sečteno, tenhle týden bude určitě 13. díl Criminal Minds. Pokud ho stihnu do úterý, tak je reálná šance, že bude i čtrnáctka. V opačném případě to budeme muset bez pravidelné žampiónové dávky vydržet až do začátku příštího týdne.



   Věřím, že po dvou víkendovém relaxu budu plná sil, takže vám můžu slíbit po dokončení obou seriálů film The Sound of a Flower a pak už přijde na řadu neukecaný, ale mizerně přeložený Daemang a extrémně užvaněný seriál Deserving of the Name.
© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.