Milá dokonalosti,

   tvé jméno je Personal Taste. Tím pádem já nemám moc co psát. I když na druhou stranu si nemysli, že bys neměla nějakou tu pihu na kráse. Minimálně jedna mě iritovala při premiéře, i teď když jsem si dala opáčko. Tou pihou je outfit hlavního hrdiny. Já nevím, co stylistovi Min-ho provedl, ale fakt to bylo hrozný.

    Většinu kalhot měl nad kotníky a saka na něm visela jak pytel brambor. Ale to je asi jediná výtka, kterou mám a ta piha je umístěná na tak dobrém místě, že mi vlastně ani moc nevadí. Aby taky ano, když jinak je na tobě všechno bez jediné chybičky. Máš skvělý scénář, obsazení a muziku. A taky v tobě padne ten nejdokonalejší polibek od dob Rheta a Scarlett.

Byla jsi můj druhý korejský seriál a tenkrát jsi potvrdila další z mých závislostí, i když jsem ještě neměla ani tušení, kam až mě dovede. Ale vraťme se k tobě. Musím se ti přiznat, že jsem se té záměny mužské sexuality trochu bála. Ono to téma může lehce sklouznout do trapnosti. Tady tomu tak naštěstí není a situace, které z děje vyplývají byly většinou moc milé a na tváři mi nejednou vyloudily úsměv. No, dobře, tak nejenom ten. Párkrát jsem se řehtala víc než hlasitě.
   Sice jsi byla druhý seriál, ale byla jsi mým prvním setkáním se Son Ye-jin, která se následně stala mojí nejoblíbenější ženskou herečkou. Ona je prostě úžasná a zahraje prakticky cokoliv, aniž by ztratila byť i jenom ždibíček ze svého kouzla osobnosti. Na Lee Min-hoa, kterého jsem tady taky viděla poprvé, ódy pět nebudu. Ten má u mě ještě pořád vroubek za The Heirs. :^)
   Dokonalosti, zatím jsem si v repríze dala jenom pár seriálů. Většinou proto, že jsem koukala s někým, kdo to či ono ještě neviděl. U tebe je tomu naopak. Ale to není podstatné. Zopakovala jsem si tě prostě proto, že jsem měla chuť, a že jsem chtěla najít dvě camea. Nenašla jsem dvě, ale tři. I když to jedno, není ani tak cameem, ale spíš jednou z prvních roliček jedné herečky.

   První cameo přišlo dřív, než jsem se stačila rozkoukat. Sung Joona jsem poprvé zaregistrovala už ve White Christmas. Ale pořádně mě zaujal až vloni v Gu Family Book, jeho role Gona nebyla z největších, ale rozhodně byla nepřehlédnutelná, stejně jako je při svých 187 centimetrech nepřehlédnutelný on sám.
    Druhé, to nečekané, cameo je dívka napravo. Praštila mě do očí hned, jak se objevila. I když mi v první chvíli nedošlo odkud ji znám. V té druhé ji ale moje mysl oblékla do hanboku a byla jsem doma. I ona se objevila v již zmiňovaném Gu Family Book.

   Ten titulek jsem tam nechala schválně. Dámy jistě pochopí proč. :^)

   A to třetí cameo... Kim Nam-gil, který si nejspíš odskočil z natáčení Bad Guy, které je ze zhruba stejné doby. Vypil si kafe, přečetl stránku v knížce a... a to bylo všechno. ;^)

   Ale abych se vrátila, dokonalosti, k tobě. Mimo jiné máš dobrého stylistu a moc ti to slušelo. Bylo vidět, že kameraman si chvilkami hezky pohrál se záběrem a pak mu z toho vyšla třeba tahle malá a ztracená Ye-jin. Úplně ji vidím jako Alenku v krajině za zrcadlem. Řekla bych, že Min-ho by se tam jako Šklíba hodil dokonale.
   Máš ale i dobrého mistra zvuku. Tvůj soundtrack patří k tomu nejlepšímu, co v seriálech kdy zaznělo. Doprovodná hudba i písničky dokonale rámují děj a doplňují ho. Patří k těm, které si často a v podstatě klidně pořád dokola pouštím.

   Tak to bude asi tak všechno. Protože co psát o něčem, co stejně každý zná, že jo? Všechno mi to připadá jako nošení dříví do lesa. Většinu čtenářů, tedy spíš divaček, budou stejně zajímat - a to kdo ví jestli - hlavně fotky. Já bych na tom nebyla o moc líp. Takže je necháme ať se v klidu podívají. Co ty na to? Tak se měj krásně, určitě se za nějaký ten pátek zase uvidíme.

   Tvůj notorický závislák.
{phocagallery view=category|categoryid=7|limitstart=0|limitcount=0}

© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.