Kdo by odolal filmu, v kterém si Jung Woo-sung střihl chladného zabijáka? Já tedy rozhodně ne. Začátek byl popravdě docela nuda. Dokonce chaotická nuda, ale když jsem se konečně zorientovala kdo, co a proč, tak se mi to začalo líbit. No a ten Woo-sung, že jo... vždycky o krok napřed. Navíc se tu Korejci vyhnuli svému oblíbenému patosu a ještě ke všemu se jim povedl parádní konec.


   Hlavní hrdinka s lehce neurotickou úchylkou na začátku i dost neuroticky působí, ale zdání klame a ona rozehraje svoji hru téměř dokonale, i když je jenom člověk a nevyhne se ani chybám. A já musím poprvé v životě připustit, že Han Hyo-joo je herečka. Tatam je unylá Eun-chae, kterou jsem v Iljimae, tak nesnášela. Zjištění, že to byla opravdu ona, mi způsobilo celkem slušný šok. Jejího šéfa si zahrál Sul Kyung-gu. A byl to takový ten správný šéf. Cukr a bič. Táta a tyran v jednom. Geniální mozek, který dokáže připustit, že může mít pravdu i někdo jiný než jenom on.

   Hlavní hvězdou filmu byl určitě už zmiňovaný Jung Woo-sung. Na rozdíl od Atheny byl na té zlé straně, ale jeho charisma neutrpělo ani trochu. Ba právě naopak. Ne nadarmo se říká, že záporné role jsou pro herce mnohem "výživnější".

     Podtrženo, sečteno - tahle akční záležitost s téměř dokonalou a děj podtrhující kamerou se mi líbila. Milovníkům žánru ji rozhodně můžu doporučit. Sledovat práci zvláštních policejních složek, stejně jako jejich protivníků, mě asi hned tak nepřestane bavit. Tím spíš, když se mi i zpracováním strefí do vkusu.

© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.