Rok 2015 je za námi a na SerialZone přišli s dobrou vychytávkou. Sice to u mě není až tak přesné, protože jsem zpětně hodnotila i věci, které jsem viděla už dřív, ale i tak jsou ta čísla docela zajímavá. Ale asi jednom pro mě, takže o to až tak nejde. Ovšem přivedlo mě to na další myšlenku. Jaké asi jsou moje překladatelské statistiky? Kolik jsem přeložila řádků, napsala slov a tak dál, to fakt ani netuším a dávat dohromady to nebudu ani náhodou. Co ale vím, je počet stažených souborů z webu. A to číslo je pro mě naprosto ohromující.

   Od nového startu webu (někdo si možná ještě vzpomene, že jsem vloni přišla vinou původního poskytovatele o celý web) až do 31. prosince 23.59 hodin jste si stáhli 33 000 a 4 soubory. Jak jsem už napsala, to číslo je pro mě naprosto ohromující a zároveň i pobídkou do další práce.

   A co že jste vloni stahovali nejvíc?

Pořadí Název Stažení
1. The Pirates - ROVERS 426
2. Gu Family Book - komplet 323
3. City Hunter - 1. - 14. díl 320
4. Arang and the Magistrate 299
5. Scholar Who Walks the Night - 01 278
6. The King And The Clown - BluRay 276
7. Gunman in Joseon - komplet 259
8. Gap Dong - komplet 256
9. I Need Romance 3 - komplet 255
10. Hero  254

   Tak to je první desítka. Celkem bylo na webu ke stažení cca 230 souborů s titulky. A jenom pro zajímavost můžu uvést, že z japonských věcí je nestahovanější Brain Man na čtrnáctém místě. Spíš bych čekala některý ze seriálů než takhle ponurý film.

   Tím svoje bilancování končím. Zbývá uvést můj žebříček viděných seriálů, jak mi zůstaly v hlavě. Tedy těch, které u mě bodovaly nejvíc. Mějte krásný rok a zachovejte mi přízeň. Díky moc. :^)

1. Phoenix
2. Summer Scent
3. Healer
4. Pinocchio
5. Gap Dong

P.S. Jenom pro zajímavost - letos byly staženy - 46 minut po půlnoci - jako první titulky k filmu The Tower.

© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.