Určitě jste si toho už všimli. Portál Akihabara má v současné době potíže a zdá se, že hned tak nepůjde. My, co máme svoje weby, jsme celkem za vodou, lidi si nás najdou, ale co překladatelé, kteří nahrávali na Akihabaru? Těm se odřízla možnost zveřejnění titulků.

   Vím, že mi spousta lidí nemůže přijít na jméno a občas se jim ani nedivím, ale pokuste se na to zapomenout. Nabízím pomocnou ruku. Místa na webu mám dost a můžu ho komukoliv kousek půjčit. Pokud bude mít někdo zájem sem nahrát, nebo tu oznámit titulky, není problém. Můžu tu udělat fórum, kde se budou dát nové titulky oznámit a případně nahrát. Myslím, že bych to udělala i poměrně rychle, ale musela bych vědět, že o to má někdo z překladatelů zájem. Nabízím to opravdu každému bez ohledu na jakékoliv osobní spory. V případě zájmu mi napište do komentářů nebo přes kontaktní formulář. Můžeme se poradit a vymyslet, jaká varianta by byla nejlepší. Klidně můžeme zvážit i možnost nahrání starších titulků. Těch možností je spousta.


   Zopakovat svoji nabídku mě napadlo po přečtení výše uvedeného příspěvku (pro zvětšení rozklikněte). Dorama na Akihabaře byla vždycky spíš trpěná a z toho také vychází její malá priorita při odstraňování problémů. Na druhou stranu je to celkem logické. Nás překladatelů je tam jenom pár a do fóra píšeme také minimálně. Osobně je mi to celkem jedno, jestli jde nebo ne. Ale ráda bych pomohla těm, co nemají žádné weby, nebo je ještě nemají až tak zavedené, překládají a nemají o tom jak dát vědět.

   To je všechno, co se mi teď honilo hlavou a jdu na Samuraje. Dneska ho určitě nestihnu, ale zítra na 100 %, i když asi až někdy pozdě večer.


© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.