Joon-gi odpustí, ale tohle se na gifko přímo nabízelo. :^))) Pláž a moře v pozadí sice moc nestíhají, ale o ně tu vůbec nejde. Objekt mého zájmu je vidět víc než dobře. ;^) Chtěla jsem to dát už k článku o nových titulcích, ale nakonec jsem použila záběr z budoucnosti, abychom se měli na co těšit. Ale proč píšu. Za prvé vám chci poděkovat za trpělivost, protože to není tak dlouho, co jsem se dušovala, že tři seriály už nepojedu. Člověk míní, pán Bůh a korejští filmaři mění. I tak si ale myslím, že moje tempo je o dost lepší než v zimě. A při třech seriálech týdně (+ to, co chrlí DoramaQueen) máte pořád na co koukat, což je super.

   Za druhé chci poděkovat za to, že si sledujete titulky tady. Trochu jsem se bála vypadnutí z Akihabary, ale už jsem v klidu. Vím, že web nedělám zbytečně, a že si titulky hlídáte tady. Kolik lidí sleduje RSS kanál, netuším. Ale počet přihlášených k odběru novinek se blíží ke stovce a já z toho mám vážně velkou radost a je to zároveň i motivace do dalších hodin strávených ťukáním do klávesnice. A jak jsem na to přišla? Jednoduše. Paradoxně mi k tomu pomohla Akihabara. Na ní si soubor, který tam nahrávám, stáhlo v téhle chvíli 40 lidí (první obrázek). To je méně než polovina z těch, co si stáhli první díl (druhý obrázek z administrace mého webu). To je pro mě vážně naprosto skvělé zjištění. O to víc, že od chvíle, kdy jednotlivé díly nahrávám bez zabalení, kleslo několikanásobné stahování na naprosté minimum, takže ta čísla jsou mnohem relevantnější. Fakt paráda! Budu se opakovat, ale za to vám patří můj obrovský dík.



   A proč to píšu? No, prostě mám chuť. Mám chuť se pochlubit tím, co mi dělá radost a dodává chuť do další práce. O nic víc nejde. Je to vlastně článek pro mě, aby mě nepřepadla nějaká krize, což se v tomhle vedru klidně může stát, protože horko nesnáším. Při teplotách vyšších než 22° umírám. :^)))

   A teď k tomu létu. Zatím vím jenom to, že první týden v červenci mě čeká Bruntálský maratón, během kterého chceme s Sharrou zvládnout Goblina a Hwayugi. Máme na to asi 4,5 dne, takže budeme mít co dělat. Odjíždím v pondělí a vracím se v pátek. V sobotu pak začne Mr. Sunshine, který navazuje na Právníka a myslím, že Bad Guys už budu mít hotové. Těžko říct, jak to zase bude vypadat s vydáváním titulků, ale zdá se, že se těch tří seriálů hned tak nezbavím. Dovolenou doma zatím neplánujeme, ale pokud bude hrozit nějaká další pauza, určitě vám o tom dám vědět.

   Rozloučím se plakátem jedné z postav již zmíněného Pana Zářícího (fakt nevím, jak tenhle název přeložím, zatím to nechávám koňovi), na kterou se těším úplně stejně jako na Lee Byung-huna a mám pocit, že mu to bude ukrutně slušet. Když si vzpomenu, jak hrozně se mi v Gu Family Book nelíbil, tak sama sobě nevěřím :^)))



© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.