Mr. Sunshine mě zaujal hned, jak jsem četla, že Lee Byung-hun vzal po devíti(!) letech roli v korejském seriálu. Původně měl začít už teď v zimě, ale nakonec se v tvN rozhodli, že bude mít premiéru až v létě. Jsem za to moc ráda, protože u toho nemůžu chybět a v té době už by moje resty měly být minulostí.
 
    V roce 1871 je vypravena americká expedice do Joseonu. Na jednu z válečných lodí nastoupí i joseonský chlapec a odpluje do Spojených států. Do své vlasti se vrátí až jako americký voják při rozmístění vojenských jednotek v zemi. Víc toho zatím není známo, ale trailer dává tušit docela náročnou a realistickou podívanou. Navíc je tohle doba, která mě hodně zajímá.
   Jak už jsem psala, hlavní roli přijal Lee Byung-hun (IRIS). Druhou hlavní mužskou roli pak Yoo Yun-suk (Gu Family Book), kterého mám taky moc ráda (a v tom traileru mu to děsně sluší!). Na rozdíl od pánů představitelku hlavní role neznám vůbec, takže jsem na ni zvědavá.
   Pokud Lee Joon-gi vezme roli v seriálu Lawless Lawyer, bude moje jaro a léto ve znamení onlajnů. Ani se neodvažuju myslet, co přijde na podzim. ;^)
© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.