Moje první setkání s Kam Woo-sungem je nezapomenutelné. Jak také jinak, když jsem ho poprvé viděla ve filmu The King and the Clown. Ne nadarmo se svým hereckým kolegou získal v roce 2006 několik ocenění právě za tenhle film. Ať už v kategorii nejlepšího herce nebo v kategorii nejlepší dvojice. U mě osobně patří k hercům, u kterých jsem si zapamatovala prakticky hned jméno a nepotřebuju pro něho žádnou přezdívku. Kam Woo-sung je prostě Kam Woo-sung. :^)))

   Rozhodně není náhoda, že dva z jeho seriálů patří do mých srdcovek a psala jsem o nich v článku Vyryté do srdce. Jeho hrdinové působí civilně a lidsky. Nevím proč, ale u něho mám vždycky pocit, že musí být strašně hodný chlap a jeho žena má neuvěřitelné štěstí. Tedy štěstí měli asi oba. Od roku 2006 je ženatý s herečkou Kang Min-young (některé zdroje uvádí jméno Kang Min-ah). Za zmínku stojí i fakt, že se brali v Austrálii po patnáctiletém vztahu, takže letos spolu budou už 27 let.

   Kam Woo-sung nehraje ve filmech ani seriálech moc často a důvodem může být i to, že vlastně "není herec". Původně totiž studoval orientální malbu na Seoul National University. Nicméně jako herec debutoval v roce 1991 v seriálu Our Paradis. Ve filmu pak až o jedenáct let později v romantické komedii Manželství je bláznivá věc (Marriage Is a Crazy Thing). A i když už je opravdu staršího data, s největší pravděpodobností ho přeložím, protože romcomů není nikdy dost, a protože právě on. A aspoň si tím zkrátím čekání na překlad Should We Kiss First, protože v téhle chvíli netuším, kdy přijde na řadu. :^)

   "Jeho" seriál My Spring Days je kromě děje výjimečný ještě jednou věcí. Je první a zatím jediný, ke kterému Kam Woo-sung nazpíval i soundtrack. Poslechněte si ho, třeba vás naláká i ke sledování seriálu, který opravdu stojí za to. ;^)

https://www.youtube.com/watch?v=JM54x42gbHw
© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.