Víte, k čemu jsou plány? V mém případě k ničemu. A asi nebudu jediná, protože to zná každý, kdo překládá korejské seriály. Já bych se jich opravdu chtěla držet, ale copak to jde?! Copak to jde, když Božská se po pěti letech upsala seriálu a ještě ke všemu romantice? Po těch letech už se mi nad málokterou novinkou rozbuší srdce. Jo, řeknu si, to bych chtěla udělat, tak někdy a zapíšu si to na Aki, protože jinak bych mohla zapomenout... Ale pak přijde chvilka jako dneska ráno, kdy na mě vykoukl článek o návratu Son Ye-jin na malou obrazovku. Zalapala jsem po dechu a věděla, že všechno půjde do kopru. Božská, stejně jako žampión, je mojí absolutní prioritou a bude prvním letošním onlajnem. Než začne, tak bych chtěla dodělat aspoň jeden ze stávajících seriálů a během ní ten druhý a souběžně jet Tomorrow With You. Nic jiného zatím začínat nebudu. Ti, co čekají na Bad Guys, mohou být v klidu. Udělám je, ale dvojce váznou titulky (nedělá je žádná skupina, čekalo se na Netflix a teď na nich pracuje jeden člověk) a zatím jsou jenom do druhého dílu.
  
   A čemu a proč se Ye-jin upsala? Příběh je jednoduchý. Půjde o klasickou noona romanci. Yoon Jin-ah vede francouzskou kavárnu a shledává svůj život poněkud stereotypním. Nový impulz jí do života přináší mladší bratr její kamarádky, který se vrací ze zahraničí. I když pro ni byl vždycky dítětem, teď se to změní a ona se do něho zamiluje. Režie se ujal  An Pan-seok, který je známý svým nezvykle kritickým pohledem na korejskou společnost. Son Ye-jin se nechala slyšet, že s ním chtěla už dávno pracovat a o to víc se na natáčení těší. A já zrovna tak, protože málokdy svádí starší žena mladšího muže. To je u Korejců dost proti konvencím a možná nejenom u nich, takže se těším opravdu velice velmi. Myslím, že minimálně dva pánové (nebudu jmenovat, oni vědí) si její svádění užijí o sto šest. :^)))

   Hlavní mužská role není v téhle chvíli známa, ale popravdě mi na ní vůbec nezáleží. Božská mi ke štěstí bohatě stačí. Omlouvám se čekajícím na ostatní seriály, ale nechat si ujít svoji jedničku mezi herečkami prostě nemůžu. :^)
© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.