Alone In Love

ALONE IN LOVE - Yoo Eun Ho se rozvedla se svým manželem Lee Dong Jinem, protože po smrti jejich novorozeného dítěte ji nechal samotnou ve chvílích, kdy ho nejvíce potřebovala. Po rozvodu jsou stále přátelé a pravidelně se scházejí. I když oba začnou randit s jinými, zjišťují, že jejich vzájemné city ještě úplně nevyhasly. (ČSFD)

Co já na to:
Teď jsem dokoukala a pomalu závěr rozdýchávám. Co závěr, celý seriál. Tohle je opravdu originální drama pro odrostlejší, protože to není úplně jednoduchá záležitost postavená na hamletovském "rád či nerad". Je to o tom jak si lidé nejenom neumí říct pravdu mezi sebou, oni ji dokonce neumí přiznat ani sami sobě. A díky tomu dělají chybu za chybou. V seriálu je hodně dlouhých scén bez dialogů, které toho řeknou víc než tisíc slov. Je plný krásné hudby a skvělých hereckých výkonů. A hlavně - pro mě - je plný skvělé Son Ye-jin. Její herecký výkon je neskutečný, protože ona je prostě skvělá. I když se usmívá a je veselá, tak se nedá přehlédnout smutek v jejích očích. To snad ani není možné zahrát, to se musí prožít. Možná jsem nekritická, ale mám pro ni velkou slabost, je pro mě absolutní jedničkou mezi herečkami a o jejím talentu se přesvědčuji zas a znovu. (20. 5. 2012)
-----
Něco musím dodat i dneska po víc než deseti letech. Tenhle seriál ve mně zůstal. Nejenom pro herecké výkony, ale hlavně pro příběh sám. Detaily si určitě už nepamatuju, ale dvě dějové linky ano, protože jsem obě prožila na vlastní kůži. Pro mě i po těch letech čistá srdeční záležitost, k jejíž repríze se asi co nejdřív odhodlám. (24. 8. 2022)
Hodnocení: 5 / 1 Hodnotit  
  Tento obrázek mohou hodnotit pouze registrovaní a přihlášení uživatelé

Komentáře mohou psát a číst pouze registrovaní a přihlášení.

© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.